Homeopath Jonna Laukkanen

Olen Jonna 44-vuotias homeopaatti Helsingistä. Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti ja 3- vuotiaan jackrusselin terrierin mami. Juureni ovat Pohjois-Karjalassa. Homeopatia on ollut osa elämääni jo kauan. Meidän perhepiirissämme homeopatiaa on käytetty aina, kun on tarvittu. Äitini kävi homeopaatilla, kun olin pieni. Tätini valmistui homeopaatiksi, kun olin alakouluikäinen. Vyöhyketerapeutti mummoni suositteli minulle homeopaattista valmistetta epäsäännöllisiin kuukautisiin, kun olin nuori aikuinen. Homeopatia on ollut luonteva osa elämääni lapsesta alkaen. 

Minulla on kolme lasta ja olen kokenut kolme hyvin erilaista synnytystä. Löysin homeopatian aktiivisesti perheen käyttöön, kun kaipasin apua eheytymiseen esikoiseni vaikean synnytyksen jälkeen. Eheytymisen kokemus oli voimakas. Viimeinen lapsemme syntyi ainoastaan homeopatiaa käyttäen.

Vastaanotollani kohtaan lähinnä naisia ja lapsia. Perheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Olen valmistunut  Transformational School of Homeopathy Helsingistä, jossa toimin nykyään tutorina. Otan vastaan koulumme tiloissa Luotsikatu 5. Koulun yhteisöllisyys ja tämä oma heimo ovat minulle kantava voima työssäni. Minulla on pitkä historia teatterinäyttelijänä ja koen samaa vilpitöntä hetkessä kohtaamista homeopaatin työssäni, kuin teatterityössä.

Otan vastaan koulumme tiloissa Luotsikatu 5. Toimin Reeta Pohjonen Homeopathy tiimissä. Otan sopimuksen mukaan vastaan myös Joensuussa ja tietysti myös etänä.

Vapaa-ajalla puuhastelen perheeni kanssa kaikkea arkista. Nautin koiran kanssa ulkoilusta ja sielunmaisemani on oma saarimökin ranta Höytiäisellä Joensuussa.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Lisää minusta www.homeopaattijonnalaukkanen.fi

Ajavaraukset laukkanen.jonna@gmail.com

040-559 0450

https://www.instagram.com/homeopathjonnalaukkanen/

HINNASTO

Homeopaattinen konsultaatio 160 euroa – ENSIMMÄINEN KÄYNTI (sisältää lääkeaineen)

Homeopaattinen konsultaatio 130 euroa – SEURANTA – (sisältää lääkeaineen)