Homeopatian perusopinnot

OPISKELE HOMEOPATIAA

Homeopatian perusopinnot ONLINE suoritetaan lukuvuoden pituisena jaksona 8.11.2022 alkaen. 

Opinnot käsittävät homeopatian syventävät filosofiset perusteet, sekä lääkeaineiden käytön perusteita akuuteissa tilanteissa, kuten lievissä tulehduksissa, kodin ensiaputilanteissa mm. siitepölyallergiat, flunssat, vatsavaivat, synnytys.

Opinnot sisältävät kroonisen hoidon perusteet, klinikkaopetusta, miasmaopetusta, timeline opetusta, itsekehitystä, lääkeaineperheopetusta ja kaksi ulkomaista seminaaria.

Lukuvuoden 2022-2023 teemoina ovat lasten homeopaattinen hoito, raskauden ja synnytysten homeopaattinen hoito,  naisten hormonaalinen hoito, Divya Chhabran Leap to the Simillimum, sukupuoli ja seksuaalisuus.

Opinnot eivät anna pätevyyttä harjoittaa homeopatiaa ammattina, mutta perusopinnot suoritettuaan opiskelija voi halutessaan jatkaa nelivuotisen tutkinnon toiselle vuosikurssille.

Homeopatian perusopinnot suoritetaan kokonaan tai osittain etäopetuksena 8.11.2022 alkavassa ryhmässä. Kysele lisää !

Homeopatian perusteet ONLINE koulutus sisältää:

11 moduulia, joissa jokaisessa useita videoita nettiportaalissa, 11 zoom-tapaamista kolmen viikon välein opettajien kanssa, etätehtävät liittyen jokaiseen moduuliin, oma tutori, oma opetussuunnitelma, osallistuminen TSH perheeseen, suljetut ryhmät. Kuljet omaa tahtiasi, mutta opetusmetodimme on yhdessäluova ja osallistuva. Ryhmän tuki ja ryhmäytyminen on tärkeä osa opintoja.

Homeopatian perusopinnot ONLINE 8.11.2022 alkavan ryhmän hinta on 2000 euroa + 250 euroa varausmaksu. Alennettu hinta on voimassa 15.6.2023 saakka.