Homeopatian perusopinnot

Homeopatian perusopinnot suoritetaan lukuvuoden pituisena jaksona mikäli aloitat opintosi syyskuussa alkavassa ryhmässä. (11 viikonloppua syyskuusta kesäkuuhun).

Opinnot käsittävät homeopatian syventävät filosofiset perusteet, sekä lääkeaineiden käytön perusteita akuuteissa tilanteissa, kuten lievissä tulehduksissa, kodin ensiaputilanteissa mm. siitepölyallergiat, flunssat, vatsavaivat, synnytys.

Opinnot sisältävät kroonisen hoidon perusteet, klinikkaopetusta, miasmaopetusta, timeline opetusta, itsekehitystä, lääkeaineperheopetusta ja kaksi ulkolaista seminaaria.

Lukuvuoden 2020-2021 teemoina lasten homeopaattinen hoito, raskauden ja synnytysten homeopaattinen hoito,  naisten hormonaalinen hoito, Divya Chhabran Leap to the Simillimum, sukupuoli ja seksuaalisuus.

Opinnot eivät anna pätevyyttä harjoittaa homeopatiaa ammattina, mutta perusopinnot suoritettuaan opiskelija voi halutessaan jatkaa nelivuotisen tutkinnon toiselle vuosikurssille.

Homeopatian perusopinnot voit nyt suorittaa osittain etäopetuksena  (alk. 5.9 ryhmän kanssa) tai kokonaan etäopetuksena helmikuun ryhmässä tai 11.5. alkavassa ryhmässä.

Homeopatian perusteet ONLINE koulutus sisältää:

11 moduulia, joissa jokaisessa useita videoita nettiportaalissa, 11 zoom-tapaamista opettajien kanssa, etätehtävät liittyen jokaiseen moduuliin, oma tutori, oma opetussuunnitelma, osallistuminen TSH perheeseen, suljetut ryhmät. Kuljet omaa tahtiasi, mutta opetusmetodimme on yhdessäluova ja osallistuva. Ryhmän tuki ja ryhmäytyminen on tärkeä osa opintoja.

Syyskuun perusopinnot ja helmikuu ja toukokuun perusopinnot ONLINE seuraavat samaa curriculumia. Molemmista saat yhtä monta opintopistettä ja sinulla on mahdollisuus osallistua perusopintojen lähiopetusjaksoihin vaikka olet ONLINE linjalla.

Koulutuksen hinta lukuvuonna 2020-2021 on €3500 sisältäen alv:n ja varausmaksun.

Lukuvuodeksi 2021-2022 myönnetään kaksi apurahaa. Homeopatian perusopinnot ONLINE 11.5. alkavaan ryhmään myönnetään 1-2 apurahaa. Apuraha on 1750 euroa.