Homeopatian perusopinnot

OPISKELE HOMEOPATIAA

Homeopatian perusopinnot ONLINE suoritetaan lukuvuoden pituisena jaksona 2.9.2023 alkaen.

Opinnot käsittävät homeopatian syventävät filosofiset perusteet, sekä lääkeaineiden käytön perusteita akuuteissa tilanteissa, kuten lievissä tulehduksissa, kodin ensiaputilanteissa mm. siitepölyallergiat, flunssat, vatsavaivat, synnytys.

Opinnot sisältävät kroonisen hoidon perusteet, klinikkaopetusta, miasmaopetusta, timeline opetusta, itsekehitystä, lääkeaineperheopetusta ja kaksi ulkomaista seminaaria.

Lukuvuoden 2022-2023 teemoina ovat lasten homeopaattinen hoito, raskauden ja synnytysten homeopaattinen hoito,  naisten hormonaalinen hoito, Divya Chhabran Leap to the Simillimum, sukupuoli ja seksuaalisuus.

Opinnot eivät anna pätevyyttä harjoittaa homeopatiaa ammattina, mutta perusopinnot suoritettuaan opiskelija voi halutessaan jatkaa nelivuotisen tutkinnon toiselle vuosikurssille.

Homeopatian perusopinnot suoritetaan 2.9.2023 alkavassa ryhmässä osittain etäopintoina. Kysele lisää !

Homeopatian perusteet ONLINE koulutus sisältää:

11 moduulia, joissa jokaisessa useita videoita nettiportaalissa, 11 zoom-tapaamista kolmen viikon välein opettajien kanssa, etätehtävät liittyen jokaiseen moduuliin, oma tutori, oma opetussuunnitelma, osallistuminen TSH perheeseen, suljetut ryhmät. Kuljet omaa tahtiasi, mutta opetusmetodimme on yhdessäluova ja osallistuva. Ryhmän tuki ja ryhmäytyminen on tärkeä osa opintoja.

Homeopatian perusopinnot ONLINE hinta on 2000 euroa + 250 euroa varausmaksu. Alennettu hinta on voimassa 15.6.2023 saakka.

2.9.2023 palaamme monimuoto-opetukseen ja homeopatian perusopintojen hinta on 3500 euroa.