HomeoMamas

Haluatko opiskella homeopaattisen kotihoidon mestariksi?

HomeoMamas alkoi juuri ennen kesää 3.6. zoomilla klo 18-20. Pääset mukaan vielä !

Lähde mukaani kahdeksan kuukauden yhteiselle matkalle homeopatian ihmeelliseen maailmaan. Opit homeopaattista filosofiaa, kotihoitoa, akuuttia hoitoa ja lukuisia homeopaattisia lääkeaineita. Kotihoitoon kuuluu myös ravinto, värihomeopatia ja eteeriset öljyt. Hoito ei korvaa lääkärin sinulle antamia ohjeita.

Opetus tapahtuu sähköisessä HomeoMamas oppimisympäristössä opetusvideoiden ja runsaan materiaalin kautta. Tapaamme zoomissa neljä kertaa ja jaamme kokemuksia suljetussa Facebook ryhmässä. Siellä voit kysyä kysymyksiä ja tutustua toisiin äiteihin. Kurssilla voit edetä omaa tahtia.

Zoom torstait : 3.6., 12.8., 7.10. ja 2.12. klo 18-20. Zoomit nauhoitetaan.

“Kun valmistuin homeopaatiksi vuonna 2000, aloitin heti kotiapteekkikurssien pitämisen. Oma missioni on äitien vallankumous. Kun äiti kokee osaavansa hoitaa itseään, omia lapsiaan ja perhettään, hän ottaa vastuun omasta terveydestään. Homeopatia on loistava hoitomuoto lapsiperheiden arkeen. Olen neljän lapsen äiti ja sain lapseni nuorena. Minulla on kaksi erityislasta. Olen synnyttänyt lapseni veteen ja käyttänyt homeopatiaa synnytyksissä ja perheessäni 30 vuoden ajan. Opetan omasta kokemuksestani. “ – Reeta

“Truly to become awhole is to return to health” Tao te Ching

8 Moduulia sisältävät aiheesta videomateriaalin ja runsaan .pdf + lisämateriaalit

  • Homeopaattinen filosofia (zoom 3.6.21. klo 18-20)
  • Homeopaattinen akuutti hoito ja ensiapu
  • Homeopaattinen flunssan ja influenssan hoito (zoom 12.8.21 klo 18-20)
  • Homeopaattinen matka-apteekki
  • Homeopaattinen siitepölyallergian ja heinänuhan kotihoito (zoom 7.10.21 klo 18-20)
  • Lasten homeopaattinen kotihoito
  • Raskauden ja synnytyksen homeopaattinen hoito (zoom 2.12.21 klo 18-20)
  • Kurssin yhteenveto, lisämateriaalit ja kysymykset

Ilmoittautumiset ja kysele lisää : reeta@pohjonen.org

Hinta 444 euroa (sis. alv 24%), voit maksaa 1-4 erässä.

Kurssista saat HomeoMamas diplomin (Transformational School of Homeopathy, Helsinki). Mikäli haluat jatkaa koulussamme homeopatian perusopintoihin, HomeoMamas opinnot hyväksiluetaan ja saat alennusta 444 euroa opinnoista.

Reeta Pohjonen on pitänyt homeopaattisia kotiapteekki-kursseja 20 vuoden ajan Suomessa, Italiassa ja Etiopiassa. Hän on opettaa homeopatiaa Transformational School of Homeopathy, Helsingissä ja toimii koulun pääopettajana ja rehtorina. Reeta on erikoistunut raskauden ja synnytysten hoitoon. Äitien hyvinvointi ja voimaantuminen on lähellä sydäntä Reetan praktiikassa ja opetuksessa. Reeta on myös mammajooga-ohjaaja, vitaalishiatsu-terapeutti, 3P mentori, elämää ihmettelevä astrologi ja purjehtija.