Homeopatian perusopinnot ONLINE

Miltä kuulostaa ajatus etäopiskelusta ammattiin, joka ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan?

Homeopaatin työtä pystyt tekemään etänä, kuten juuri tälläkin hetkellä moni homeopaatti tekee. Hae mukaan joukkoomme rakastumaan homeopatiaan ja opiskelemaan itsellesi tulevaisuuden ammatti.

Seuraava perusopinnot ONLINE ryhmä aloittaa 1.2.22. zoomilla klo 18-20. Sen jälkeen voit hypätä opintoihin mukaan maaliskuun loppuun saakka.

Perusopintovuosi tarjoaa mahdollisuuden opiskella homeopatian perusteet siten että opiskelija pystyy luottavaisin mielin käyttämään homeopatiaa omassa perhepiirissään arjen yllättävissä tilanteissa. Muistathan että homeopatia ei korvaa lääkärien antamaa hoitoa, eikä ole sille esteenä.

Opettajina toimivat Reeta Pohjonen, Vanessa Parrado Lobo, Hanna Kärävä-Holma, Marika Rita ja Daniela Salomaa. Tutorina toimii erityisopettaja Pirjo Vuontisjärvi ja Nina Bergroth.

Perusopinnot ONLINE teemana on naisten hormonaalinen hoito, lasten homeopaattinen hoito ja raskauden ja synnytyksen hoito. ONLINE opinnot käsittelevät mm. seuraavia aihealueita: homeopaattinen filosofia, Materia Medica lääkeaineita, lääkeaine-perheitä, akuuttien sairauksien hoito, krooniset sairaudet ja miasma-teoria, klinikka-opetus, aikajana-opetus ja itsekehitys.

Perusopintovuoden ulkomaiset seminaariopettajat ovat Divya Chhabra (Intia) ja Antoinette McWeeney (Irlanti). Divya johdattaa opiskelijat neurotieteen pariin ja siihen, miten homeopatia voi purkaa mielen ohjelmointeja neurotieteen avulla. Antoinette jakaa viisauttaan naisten hyvinvoinnin hoidosta, naisten hormonaalista tasapainoitusta ja homeopaattista hoitoa. Antoinette on sertifioitu moon mother, opetukseen sisältyy kohtumeditaatioita.

Maailman tilanteen takia haluamme tarjota kaikille homeopatian perusteet ONLINE opetuksen apurahan hintaan 1750 euroa + varausmaksu 250 euroa. Voit maksaa koulutuksen 1-10 osassa. Alennettu hinta on voimassa 31.5.2022 saakka.

Koulutuksen hinta perusopintovuodelta on 3500€ sisältäen alv:n ja varausmaksun. Vanha hinta astuu voimaan 1.9. 2022.

Homeopatian perusteet ONLINE koulutus sisältää:

11 moduulia, joissa jokaisessa useita videoita nettiportaalissa, 11 zoom-tapaamista opettajien kanssa, etätehtävät liittyen jokaiseen moduuliin, oma tutori, oma opetussuunnitelma, osallistuminen TSH perheeseen, suljetut ryhmät. Kuljet omaa tahtiasi, mutta opetusmetodimme on yhdessäluova ja osallistuva. Ryhmän tuki ja ryhmäytyminen on tärkeä osa opintoja.

(Transformational School of Homeopathy myöntää yhden apurahan homeopatian perusopinnot ONLINE suorittamiseksi. Apurahaa voivat hakea opinnoista haaveilevat vähävaraiset ihmiset, joilla on läheisiä huollettavinaan (lapsia tai muita omaisia).