HomeoMamas

Haluatko opiskella homeopaattisen kotihoidon mestariksi?

Katso Reeta Pohjonen ja Vanessa Noemi esittelyvideo tästä

OPISKELE HOMEOPATIAA

Lähde mukaani kahdeksan moduulin yhteiselle matkalle homeopatian ihmeelliseen maailmaan. Opit homeopaattista filosofiaa, kotihoitoa, akuuttia hoitoa ja lukuisia homeopaattisia lääkeaineita. Kotihoitoon kuuluu myös värihomeopatia ja eteeriset öljyt. Hoito ei korvaa lääkärin sinulle antamia ohjeita.

Opetus tapahtuu sähköisessä HomeoMamas oppimisympäristössä opetusvideoiden ja runsaan materiaalin kautta. Kurssilla voit edetä omaa tahtiin.

Suljetussa Facebook ryhmässä jaamme kokemuksia. Ryhmä on avoin kaikille naisille. Siellä voit kysyä kysymyksiä ja tutustua toisiin mamoihin.

Pyydä pääsy ryhmään tästä

“Kun valmistuin homeopaatiksi vuonna 2000, aloitin heti kotiapteekkikurssien pitämisen. Oma missioni on äitien vallankumous. Kun äiti kokee osaavansa hoitaa itseään, omia lapsiaan ja perhettään, hän ottaa vastuun omasta terveydestään. Homeopatia on loistava hoitomuoto lapsiperheiden arkeen. Olen neljän lapsen äiti ja sain lapseni nuorena. Minulla on kaksi erityislasta. Olen synnyttänyt lapseni veteen ja käyttänyt homeopatiaa synnytyksissä ja perheessäni 30 vuoden ajan. Opetan omasta kokemuksestani. “ – Reeta

“Truly to become awhole is to return to health” Tao te Ching

8 Moduulia sisältävät aiheesta videomateriaalin ja runsaan .pdf + lisämateriaalit

  • Homeopaattinen filosofia
  • Homeopaattinen akuutti hoito ja ensiapu
  • Homeopaattinen flunssan ja influenssan hoito
  • Homeopaattinen matka-apteekki
  • Homeopaattinen siitepölyallergian ja heinänuhan kotihoito
  • Lasten homeopaattinen kotihoito
  • Raskauden ja synnytyksen homeopaattinen hoito

Ilmoittautumiset ja kysele lisää : reeta@pohjonen.org

Voit tilata omasi nyt www.holvi.com/shop/pienimystinenpuoti/

Hinta 333 euroa. Mikäli haluat maksaa kolmessa erässä, kysele reetarexi@gmail.com

Kurssista saat HomeoMamas diplomin (Transformational School of Homeopathy, Helsinki). Mikäli haluat jatkaa koulussamme homeopatian perusopintoihin, HomeoMamas opinnot hyväksiluetaan ja saat alennusta maksamasi summan opinnoista.

Reeta Pohjonen on pitänyt homeopaattisia kotiapteekki-kursseja 23 vuoden ajan Suomessa, Italiassa ja Etiopiassa. Hän on opettaa homeopatiaa Transformational School of Homeopathy, Helsingissä ja toimii koulun pääopettajana ja rehtorina. Reeta on erikoistunut raskauden ja synnytysten hoitoon. Äitien hyvinvointi ja voimaantuminen on lähellä sydäntä Reetan praktiikassa ja opetuksessa. Reeta on myös mammajooga-ohjaaja, vitaalishiatsu-terapeutti, 3P mentori, elämää ihmettelevä astrologi ja purjehtija.

Lisää Reeta Pohjosesta ja hänen palveluistaan kohdasta Reeta Pohjonen Homeopathy.