HOMEOPATIAN PERUSOPINNOT ONLINE

EARLY BIRD hinta 15.12.2023 mennessä 1444 euroa.

Miltä kuulostaa ajatus etäopiskelusta ammattiin, joka ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan?

Homeopaatin työtä pystyy tekemään etänä ja kansainvälisesti.

Hae mukaan joukkoomme Rakastumaan Homeopatiaan ja opiskelemaan itsellesi tulevaisuuden ammatti.

HOMEOPATIAN PERUSOPINNOT ONLINE ryhmä aloittaa

ZOOMILLA 10.1.2024 KLO 18-20.

Perusopintovuosi tarjoaa mahdollisuuden opiskella homeopatian perusteet siten, että opiskelija pystyy luottavaisin mielin käyttämään homeopatiaa omassa perhepiirissään arjen yllättävissä tilanteissa. Muistathan että homeopatia ei korvaa lääkärien antamaa hoitoa, eikä ole sille esteenä.

Opettajina toimivat Reeta Pohjonen, Vanessa Parrado Lobo, Hanna Kärävä-Holma, Jonna Laukkanen, Marika Rita ja Daniela Salomaa. Tutorina toimivat Jonna Laukkanen ja Nina Bergroth.

Perusopinnot ONLINE teemana on naisten hormonaalinen hoito, lasten homeopaattinen hoito ja raskauden ja synnytyksen hoito. ONLINE opinnot käsittelevät mm. seuraavia aihealueita: homeopaattinen filosofia, Materia Medica lääkeaineita, lääkeaine-perheitä, akuuttien sairauksien hoito, krooniset sairaudet ja miasma-teoria, klinikka-opetus, aikajana-opetus ja itsekehitys.

Perusopintovuoden ulkomaiset seminaariopettajat ovat Divya Chhabra (Intia) ja Antoinette McWeeney (Irlanti). Divya johdattaa opiskelijat neurotieteen pariin ja siihen, miten homeopatia voi purkaa mielen ohjelmointeja neurotieteen avulla. Antoinette jakaa viisauttaan naisten hyvinvoinnin hoidosta, naisten hormonaalista tasapainoitusta ja homeopaattista hoitoa. Antoinette on sertifioitu moon mother, opetukseen sisältyy kohtumeditaatioita.

Koulutuksen hinta on 2000 euroa + varausmaksu 250 euroa. Voit maksaa koulutuksen 1-6 erässä. EARLY BIRD hinta 15.12. mennessä 1444 euroa.

HOMEOPATIAN PERUSOPINNOT ONLINE sisältää:

11 moduulia, joissa jokaisessa useita videoita nettiportaalissa, 9 zoom-tapaamista 3 viikon välein opettajien kanssa, etätehtävät liittyen jokaiseen moduuliin, oma tutori, oma opetussuunnitelma, osallistuminen HSH perheeseen, suljetut ryhmät. Kuljet omaa tahtiasi, mutta opetusmetodimme on yhdessäluova ja osallistuva. Ryhmän tuki ja ryhmäytyminen on tärkeä osa opintoja.

Zoom-päivämäärät ovat keskiviikkoisin klo 18-20

2024: 10.1, 31.1, 21.2, 13.3, 3.4., 24.4., 15.5., 5.6., 26.6.

Kaikki zoomit nauhoitetaan.

Kysele lisää nina@homeopatiakoulutus.fi