Sacred Water Shop & Showroom

LÄHDE TÄYNNÄ VEDEN PARANTAVAA ENERGIAA

HANKI OMA LUMIVITAE PULLO TÄSTÄ / GET YOUR OWN LUMIVITAE MAGIC HERE

LUMIVITAE – LIQUID LIGHT

LumiVitae vetyvesipullo on uusinta korkealaatuista teknologiaa. Pullossa yhdistyy magneettiterapia, väriterapia, taajuusterapia (frequency) ja molekulaarinen vety.

Lumivitae pullon kannessa on valittavissa kolme eri taajuutta, jotka värähtelevät veteesi joko energiaa, palautumista tai auringonvaloa (Lumivitae). Pullon pohjassa on kalibroidut magneetit, jotka jäljittelevät Maan ytimen magneettikenttää. Pohjasta voit myös valita väriterapian, oman tunnelman mukaan. Se hoitaa chakrojasi.

LUMIVITAE TOIMINNOT


VÄRITERAPIA – Lumivitae pullon pohjasta voit valita 7 eri väriä. Voit ihailla kun pullo tekee vetyvettä ja värit hoitavat sinua.

MAGNEETTIKENTTÄ – Kalibroidut magneetit pullon pohjassa jäljittelevät Maan ytimen magneettikenttää. Niissä ei ole sähköä, vaan ne ovat kestomagneetteja, jotka takaavat tasaisen, luonnollisen magneettikentän.

TAAJUUSKANSI
Lumivitae pullon tausttalla on Nuno Nina. Hän on vuosia tutkinut ja kehittänyt taajuusterapia-laitteita. Hän on myös Healyn taustalla. Taajuuskannessa voit valita 3 eri taajuutta.

1) Energia – tuo energiaa päivällä. 2) Palautuminen – tukee ja nopeuttaa palautumista. 3) LumiVitae – välittää auringon virkistävää energiaa

Homeopathy School Helsingissä juomme ionisoitua vetyvettä. Meillä on Luotsikatu 5 tiloissa Kangen K8 laite ja Lumivitae pullot, voit tulla tutustumaan niihin ja maistamaan vetyvettä.

Nina Bergroth ja Reeta Pohjonen pitävät Shoppia. Voit myös samalla hakea koulun kirjastosta kirjoja lainaa tai keskustella koulutukseen liittyvistä asioista.

Tervetuloa maistamaan Lumivitae vetyvettä ja hankkimaan kauttamme kauniita Blue Bottles ja vesitarvikkeita !

Meille on tulossa suihkusuodattimia ja vedensuodatuskannuja.

HANKI OMA LUMIVITAE PULLO TÄSTÄ GET YOUR OWN LUMIVITAE MAGIC HERE

SACRED WATERS VESISEREMONIA JA KRISTALLIMALJAT 25.3. KLO 18-21, LUOTSIKATU 5, KATAJANOKKA

SACRED WATER SHOP & SHOWROOM auki TI, KE klo 15-19

????

Blue Bottles pulloja löytyy sekä 0,75 l ja 1 l koossa ja eri kuvioilla pyhittettyinä. Kysele lisää nina@homeopatiakoulutus.fi. Voimme myös postittaa pullon sinulle !