Homeopatian kaksivuotiset ammattiopinnot

UUSI KOULUTUS ALOITTAA 31.8.2023 ZOOMILLA KLO 18-20

VOIMME OTTAA MUKAAN KAKSI OPISKELIJAA. PIDÄMME RYHMÄKOON PIENENÄ.

Lähde mukaamme uuteen koulutukseen. Voit valmistua ammattihomeopaatiksi kahdessa vuodessa. Koulutustahti on intensiivisempi kuin nelivuotisessa koulutusohjelmassa. Emme aloita vuonna 2023 nelivuotista koulutusohjelmaa.

Koulutus tapahtuu monimuoto-opetuksena. Opiskelet ONLINE, livenä Luotsikatu 5 tiloissa, (vapaaehtoinen) ja viikoittaisissa ONLINE CONTAINER luokissa. Olet mukana alusta asti koulun aineopiskelijoiden opetuksessa, klinikoissa, voit osallistua kuuteen koulutusviikonloppuun yhdessä aineopiskelijoiden kanssa.

Kaksivuotisessa koulutus perustuu intensiiviseen ja yhteisölliseen työskentelyyn yhdessä omien tutoreiden ja opettajien kanssa. Tutorit ja opettajat huolehtivat, että opiskelijat säilyttävät motivaation ja auttavat kädestä tukien opiskelijoita valmistumaan kahdessa vuodessa. Mikäli et ole aiemmin suorittanut lääketieteen 25 op, voi olla, että valmistut kolmessa vuodessa. Jokaiselle tehdään oma opetussuunnitelma ja opiskelu on yksilöllistä.

Lukuvuoden 2023-24 ulkomaisten seminaariviikonloppujen luennoitsijat ovat Camilla Sherr (jooga- ja homeopatiaretriitti), Declan Hammond ja Janey Lavelle.

Tutoreina toimivat Miia Ihalempiä ja Jonna Laukkanen. Opettajina koulun opettajat Reeta Pohjonen, Vanessa Parrado-Lobo, Guy Wurman, Hanna Kärävä-Holma, Antoinette McWeeney, Divya Chhabra, Janey Lavelle, Alize Timmerman, Camilla Sherr, Declan Hammond ja monet muut homeopaatit maailmalta.

Koulutus on

Koulutus on yhdessäluovaa, osallistuvaa, inspiroivaa, voimauttavaa ja tiedollista.

HINTA 8800 euroa, voit maksaa 1-4 osassa tai kuukausittain.

APURAHA voit hakea apurahaa kaksivuotisiin ammattiopintoihin. DEADLINE 31.8.

HAKU AUKI KOULUTUKSEEN !

Kirjoita hakulomakkeeseen, että haet kaksivuotiseen koulutukseen.