Nina Wikström

Nina Wikström

Oma matkani homeopaatiksi ja hyvinvointivalmentajaksi


Peruskoulutukseltani olen KTM olin finanssi alalla kolmisenkymmentä vuotta. Kun oma terveyteni alkoi reistailla 2010, aloin koululääketieteen tarjoamien hoitojen ohessa, etsiä syvempiä vastauksia siihen miksi kehoni oireili. 2012 tutustuin minulle aiemmin tuntemattomaan homeopatiaan. Sen luonnollisuus puhutteli minua, kiinnostus sitä kohtaan kasvoi ja syksyllä 2013 löysinkin itseni sitten koulunpenkilä.  Yli nelivuotinen matkani klassiseksi homeopaatiksi, työni ohella, oli alkanut. 

Missioni
Olen oman matkani aikana keskittynyt sairauden sijaan terveyteen ja sen ymmärtämiseen ja kuuntelemiseen mitä kehoni on viestinyt. Tämä on lähestymistapani myös valmennuksissa ja asiakastyöskentelyssä. Tältä pohjalta tunnen, että voin ja haluan auttaa asiakkaitani paikantamaan energiasolmuja ja -syöppöjä, näkemään miten he voivat paremmin ylläpitää tasapainoa ja ohjata energiaansa hyvinvointiin.

Työkaluni
Väylinä tai peileinä epätasapainon, energiasyöppöjen ja solmujen löytämiseen käytän ymmärrystäni, joka on kasvanut klassisesta homeopatiasta, mielen dynamiikan ymmärryksestä (3P), tunnevyöhyketerapiasta ja myös omista kokemuksistani ja oivalluksistani matkan varrella.

Lisätietoa Ninasta https://ninspring.fi/