Homeopaatin tutkinto

HOMEOPATIAN OPISKELU

Homeopatian tutkinto suoritetaan neljän lukuvuoden kokonaisuutena, joka käsittää peruslääketieteen opinnot, homeopatian filosofian, metodologian, lääkeaineiden (materia medica) ja oirehakemiston (repertory), sekä terapeutin ja itsekehityksen taitojen syventävät opinnot. Lisäksi opintojen keskeisenä osana on opetusklinikka.

Lähiopetusseminaarit pidetään viikonloppuisin kerran kuussa, joten opiskelu on mahdollista myös kokopäiväisesti töissäkäyville. Etäopiskelutunteja vaaditaan vuodessa noin 600. Homeopaatin ammatti on vaativa, mutta erittäin palkitseva elämänpolkuna ja pyrimme voimauttamaan opiskelijamme, jotta heillä olisi parhaat mahdolliset edellytykset toimimaan kokopäiväisesti ammatissaan.

Kysy mahdollisuutta koulumme aineopintoihin. Emme hyväksy muiden Suomessa toimivien koulujen perusopintoja ilman lisäkoulutusta. Mikäli olet opiskellut Suomen ulkopuolella, olethan meihin yhteydessä. Jokaiselle tehdään oma henkilökohtainen opintosuunnutelma.

Lukuvuosimaksu on 2-4 luokilta €3150 sisältäen alv 24%.

Koulumme opettajat Reeta Pohjonen ja Vanessa Noemí pitävät esittelyvideon koulusta, HomeoMamas ohjelmasta ja Cycle Wisdom. Katso tästä.

Tilaa opetussuunnitelmamme tästä.